vintage kind jurk bloemen hoed portret

Reactie plaatsen

Reacties

Ramona
een maand geleden

Jari en Lasse zijn geweest voor de Halloween shoot. Zij vonden het ontzettend leuk om te doen. Diana heeft een hele relaxte benadering waardoor de jongens het helemaal niet eng vonden of spannend. Bedankt!

Kayleigh
een maand geleden

Wat fijn om zo warm ontvangen te worden.
Met een kind van 4 jaar kan het nog wel eens spannend zijn om gefotografeerd te worden door een vreemde. Met thuis wat voorbereiding en uiteindelijk een rustige benadering heeft mijn dochter goed en snel kunnen meewerken aan de shoot. Diana denkt graag met je mee wat leidt tot prachtige foto's als resultaat. En niet te vergeten, wat een prachtige jurk het was

Samantha
2 maanden geleden

Gisteren m’n dochter een foto shoot gehad in de thema kerst
Wauw wat zijn de foto’s geweldig geworden
Super blij mee en wat een geduld heeft Diana
Heel erg bedankt voor deze geweldige shoot met jalena

Kim de Weerd
3 maanden geleden

Wij ( mijn dochter Femke en ik) zijn nu voor de tweede keer voor een fotoshoot geweest bij Diana. De eerste keer hebben wij een highkey shoot gedaan en wij zijn nu voor een Halloween shoot geweest. Diana neemt alle tijd voor jou en de mogelijkheden om mooie foto’s te maken. Zodra de foto’s gemaakt zijn heeft zij deze echt heel erg snel klaar en bewerkt en zijn ze super mooi. Volle aandacht en kundigheid en zeker een aanrader als je een bepaalde shoot wilt doen. Wij blijven zeker vd partij daar waar en wanneer nodig. Super bedankt nogmaals voor de prachtige foto’s

Sandhya
4 maanden geleden

Al veel mooie foto's gezien van Diana en zo treffend dat het echt lijkt alsof je teruggaat in de tijd.
Zelf hebben mijn dochter en ik een soort Bollywoodscene mogen neerzetten. Super leuk gedaan met de kleding en make-up (door Fruzzan), foto's zijn prachtig geworden. Props voor Diana, dankjewel.

Carolien Fransen
6 maanden geleden

Afgelopen zondag heeft onze dochter een toffe shoot gehad in Dordrecht. Diana had mooie jurken en accessoires mee genomen, erg mooi allemaal. Inmiddels de foto's al binnen, echt super snel. En ook erg mooi. Demi vond het erg leuk om de shoot te mogen doen. Dank je wel daarvoor!

Inge van den Heuvel
6 maanden geleden

Mijn dochter Amy heeft een mooie shoot gehad in Dordrecht in victoriaanse stijl. Ze vond het erg leuk om zo'n bijzondere shoot te mogen doen. We hebben al een paar foto's gezien en zijn benieuwd naar de rest . Dank je wel Diana

Harmen van den Berg
8 maanden geleden

Een familiefotoshoot met Diana levert niet alleen mooie en leuke foto's op, de shoot zelf is ook een geweldige ervaring. De sfeer was heerlijk spontaan en ongedwongen en we hebben ook veel gelachen. Dat is absoluut zichtbaar in het eindresultaat, dus wat ons betreft is het prima gelukt. Diana heeft ook veel oog voor de mooie spontane momentjes die er zijn: een blik, een gebaar... en dat maakt dat je goed in beeld krijgt wie we echt zijn als familie.

Laura Steinvoort
10 maanden geleden

Super bedankt Diana voor de foto shoot van mijn dochter Fabienne Ze vond het erg leuk en gezellig En de fotos zijn prachtig geworden!
Een aanrader!!

Silvia Bonnema
10 maanden geleden

Afgelopen zondag een historische shoot gehad op een mooie locatie. Het treinstation (in het zuidelijkste puntje van Limburg ) Simpelveld.
Waar we met open armen ontvangen werden door Diana en haar lieve man. Ze had aan alles gedacht, om de shoot ook echt ouderwets te doen lijken. Oude koffers, ouderwetse hoedjes en natuurlijk haar camera, die ze geweldig kon bedienen. Gezien de super foto’s die ze gemaakt heeft.
Zo leuk om mee te mogen maken. En zo een lief mens. Blij om jou en je man te mogen ontmoeten. Was een super leuke en mooie shoot. Met een gezellige afsluiting.
Bedankt Diana

Rating: 5 sterren
3 stemmen
Jurk hoed bos fotolocatie almere buiten