vintage kind jurk bloemen hoed portret

Reactie plaatsen

Reacties

Magali winckelmans
9 dagen geleden

Wat hebben we prachtige foto's gekregen!
Een vrouw dat weet wat ze wil en weet waar ze voor staat. Topper in haar soort!😘
Voor ons een tijdje rijden maar het zeker waard.
Succes

Isabelle van Heesch
een maand geleden

Lieve Diana,

Wat een prachtige foto's heb jij gemaakt. Ik werd al mega enthousiast toen jij met het idee kwam om een shoot te houden met mijn saxofoon. Ik hou van muziek maken op mijn saxofoon en van shoots. Dus de ideale combinatie voor mij. Tijdens ons contact kwamen wij ook nog eens achter dat mijn oude skitrainster, jouw buurvrouw is. Wat een toeval.
Tijdens de shoot had jij al helemaal een plan en dat was voor mij ook super fijn. Dezelfde dag stuurde je al de eerste foto's. Heel mijn familie en ik vinden jouw foto's de mooiste die wij ooit gezien hebben. Super bedankt! Echt je bent een topfotograaf.

Liefs Isabelle (en de rest)

Cedelyn
2 maanden geleden

Prachtige en bijzondere foto’s. Erg professioneel.

Ramona
5 maanden geleden

Jari en Lasse zijn geweest voor de Halloween shoot. Zij vonden het ontzettend leuk om te doen. Diana heeft een hele relaxte benadering waardoor de jongens het helemaal niet eng vonden of spannend. Bedankt!

Kayleigh
5 maanden geleden

Wat fijn om zo warm ontvangen te worden.
Met een kind van 4 jaar kan het nog wel eens spannend zijn om gefotografeerd te worden door een vreemde. Met thuis wat voorbereiding en uiteindelijk een rustige benadering heeft mijn dochter goed en snel kunnen meewerken aan de shoot. Diana denkt graag met je mee wat leidt tot prachtige foto's als resultaat. En niet te vergeten, wat een prachtige jurk het was

Samantha
6 maanden geleden

Gisteren m’n dochter een foto shoot gehad in de thema kerst
Wauw wat zijn de foto’s geweldig geworden
Super blij mee en wat een geduld heeft Diana
Heel erg bedankt voor deze geweldige shoot met jalena

Kim de Weerd
7 maanden geleden

Wij ( mijn dochter Femke en ik) zijn nu voor de tweede keer voor een fotoshoot geweest bij Diana. De eerste keer hebben wij een highkey shoot gedaan en wij zijn nu voor een Halloween shoot geweest. Diana neemt alle tijd voor jou en de mogelijkheden om mooie foto’s te maken. Zodra de foto’s gemaakt zijn heeft zij deze echt heel erg snel klaar en bewerkt en zijn ze super mooi. Volle aandacht en kundigheid en zeker een aanrader als je een bepaalde shoot wilt doen. Wij blijven zeker vd partij daar waar en wanneer nodig. Super bedankt nogmaals voor de prachtige foto’s

Sandhya
8 maanden geleden

Al veel mooie foto's gezien van Diana en zo treffend dat het echt lijkt alsof je teruggaat in de tijd.
Zelf hebben mijn dochter en ik een soort Bollywoodscene mogen neerzetten. Super leuk gedaan met de kleding en make-up (door Fruzzan), foto's zijn prachtig geworden. Props voor Diana, dankjewel.

Carolien Fransen
10 maanden geleden

Afgelopen zondag heeft onze dochter een toffe shoot gehad in Dordrecht. Diana had mooie jurken en accessoires mee genomen, erg mooi allemaal. Inmiddels de foto's al binnen, echt super snel. En ook erg mooi. Demi vond het erg leuk om de shoot te mogen doen. Dank je wel daarvoor!

Inge van den Heuvel
10 maanden geleden

Mijn dochter Amy heeft een mooie shoot gehad in Dordrecht in victoriaanse stijl. Ze vond het erg leuk om zo'n bijzondere shoot te mogen doen. We hebben al een paar foto's gezien en zijn benieuwd naar de rest . Dank je wel Diana

Rating: 5 sterren
3 stemmen
Jurk hoed bos fotolocatie almere buiten