vintage kind jurk bloemen hoed portret

Reactie plaatsen

Reacties

Laura Steinvoort
een maand geleden

Super bedankt Diana voor de foto shoot van mijn dochter Fabienne Ze vond het erg leuk en gezellig En de fotos zijn prachtig geworden!
Een aanrader!!

Silvia Bonnema
een maand geleden

Afgelopen zondag een historische shoot gehad op een mooie locatie. Het treinstation (in het zuidelijkste puntje van Limburg ) Simpelveld.
Waar we met open armen ontvangen werden door Diana en haar lieve man. Ze had aan alles gedacht, om de shoot ook echt ouderwets te doen lijken. Oude koffers, ouderwetse hoedjes en natuurlijk haar camera, die ze geweldig kon bedienen. Gezien de super foto’s die ze gemaakt heeft.
Zo leuk om mee te mogen maken. En zo een lief mens. Blij om jou en je man te mogen ontmoeten. Was een super leuke en mooie shoot. Met een gezellige afsluiting.
Bedankt Diana

Antoinette de Rode
een maand geleden

Zondag 3-4-2022 een heel leuke en gezellige shoot mogen doen ( samen met Silvia) met Diana op het stationnetje van Simpelveld (Limburg)
Een super lieve fotografe met oog voor detail en ze laat voldoende ruimte voor eigen inbreng.
Voor haar was het geen bezwaar om met mij als transgender deze shoot te doen
En het resultaat waren super leuke foto's die helemaal in de sfeer van de locatie passen.
Echt aan te raden om met Diana een shoot te doen. Voor mij voor herhaling vatbaar.

Foto's zijn te zien op mijn instagram
www.instagram.com/antoinettederode

Antoinette

Kim de weerd
2 maanden geleden

Mijn dochtertje en ik hebben bij Diana voor het eerst een fotoshoot gedaan. Diana neemt er heel goed de tijd voor en vertelt je duidelijk hoe je het beste de pose kunt aannemen en doet dit met veel zorg. Ik zou dit zo nogmaals doen want wij hebben genoten en de foto's zijn doet gaaf geworden dus echt een aanrader..

Monika
2 maanden geleden

De droom van mijn dochter om één dag fotomodel te zijn heb jij waar gemaakt! Als resultaat de ervaring om nooit te vergeten en de prachtige foto's! Dank voor dit!❤
We komen zeker terug

Katrien
4 maanden geleden

Heel erg bedankt voor de fotoshoot van onze kinderen. Je stelde ze goed op hun gemak en de kostuums en attributen werkten prima. En dan die bewerking van de foto's achteraf, wonderlijk!

Anja van Hoof
4 maanden geleden

Een Peaky Blinders (Roaring Twenties) fotoshoot gedaan en prachtige foto's gekregen. Bedankt Diana!

Anita van den akker
5 maanden geleden

Fijne fotografe om mee samen te werken. Stelt je op je gemak en geeft prettige aanwijzingen met een fantastisch eindresultaat

Birgitte Feller
5 maanden geleden

Beste Diana,

Hartelijk dank voor de professionele fineart fotoshoot van onze dochter Giulia! De foto's zien er echt geweldig uit en je bent een fijne fotograaf! Ik zou jou als fotograaf zeker aanbevelen! Groetjes Birgitte

Leandra Vermeulen
6 maanden geleden

Hele gezellige steampunk shoot gehad vandaag. Eindelijk kleding voor normale maten :)
En hele gave foto's ^-^

Rating: 5 sterren
3 stemmen